Vår meny
lunsj
Serveres frem til kl. 15.00
OMELETT MED OST OG SKINKE 214,-
Servert i panne med salat, honeymustard/vinaigrette, brød og smør. E, M, Se, H
KARBONADESMØRBRØD 214,-
Stekt egg, karamellisert løk, salat og majones.E, H
COWBOYLUNSJ 249,-
Tomatbønner, egg, bacon, karbonade, pommes frites, honeymustard/vinaigrette og salat. Serveres med brød og smør. E, M, H, BM
KYLLING OG BRIE SMØRBRØD 219,-
Salat, valnøtter, balsamico og aioli. E, M, H, V
SMØRBRØD MED HALLOUMI 214,-
Servert med avokado, salat, tomat, syltet rødløk, balsamico og aioli. E, M, H
SMØRBRØD MED AVOKADO OG FETA 214,-
Salat, aioli, avokado, fetaost, granateple og vårløk. H, E, M
SERVITØRENS FAVORITTLUNSJ 239,-
Grillet toast med Gruyére, oksekjaker, karamellisert løk, Chilimajones og syltet løk. Servert med salat og sprø potetflak. H, Su, S, So, M, BM
LUNSJBURGER I CROISSANT 239,-
Dobbelsmash burger med ost, fermentert chilimajones, tomat, syltet delikatesseløk, karamelisert løk, rødløk og vårløk. E, M, H, Su
STJERNESKUDD 289,-
Dampet og paneret rødspettefillet på toast. Servert med reker, asparges og dansk remulade. H, E, F, Sk, Se, BM


nordic fushion
Alle bowls kommer med en base på kål, spinat, salat og ponzu.
KYLLING BOWL 234,-
Marinert kylling, edamamebønner, koreansk hummus, syltet delikatesseløk, avokado, wasabierter, bakt paprika og shi-me-gi sopp. Toppet med lime. H, So
FETA OG KYLLING BOWL (kan også fås i lavkarbo) 244,-
Marinert kylling, fetaost, edamamebønner, syltet delikatesseløk (byttes med rødløk i lav karbo), avokado, kikerter, wasabierter og bakt paprika. Toppet med lime. M, H, So
VEGAN BOWL (VEGAN) 224,-
Edamamebønner, koreansk hummus, plommetomater, kikerter, syltet delikatesseløk, avokado, wasabi erter, bakt paprika og shi-me-gi sopp. Toppet med lime og vårløk. H, So
CRISPY STEAM BUNS 199,-
Fylt med langtidsbraissert oksekjake, chilimajones og grønnkål.H, S, Su, So

salater
CÆSARSALAT 239,-
Kylling, bacon og parmesan. Servert med brød og smør. E, M, Se, F, H, R, BM
SVARTKYDRET KYLLINGSALAT 234,-
Valnøtter, bakt paprika, tørkede tomater, syltet rødløk, honning og sennepsvinaigrette. Serveres med brød og smør.Se, H, R, BM, V

forretter
Serveres hele dagen
CARPACCIO AV ANGUS 205,-
Wasabikrem, ristede pinjekjerner, parmesan og ristet panco. H, M, E, P
GRAVET ØRRET MED URTELOKK 179,-
Servert med sennepssaus og rugbrød. E, M, F, Se, R
småretter
BIFFSANDWICH 289,-
Indrefilet med cheddar, majones, karamellisert løk, salat, bearnaise saus og pommes frites. M, H, R, BM, E
REKESMØRBRØD 274,-
Servert med lime, salat, dill, majones og urtedressing. E, M, Sk, H, BM
FRANSK LØKSUPPE 189,-
Klassisk løksuppe med gruyére gratinert toast. Serveres med brød og smør. M, S, Su, H, R, BM
STORGATA 13`S BERØMTE CLUB SANDWICH 259,-
Kylling, bacon, tomat, aioli, avocado og salat.. E, H, BM
CARPACCIO AV ANGUS 205,-
Wasabikrem, ristede pinjekjerner, gruyére og ristet panco.H, M, E, P
KREMET PASTA CARBONARA 239,-
Kremet pasta, parmesan og bacon. Toppes med vårløk. Serveres med brød og smør. S, M, E, H, R, BM
PASTA BOLOGNESE 234,-
Toppet med parmesan og vårløk. Serveres med brød og smør. S, M, H, R, BM
SPICY N`DUJA PASTA 🌶 259,-
Kremet N`duja pølse med soltørkede tomater, spinat, konfiterte tomater. Toppet med Gruyère og vårløk. Servert med brød og smør. H, E
KREMET FISKESUPPE L: 199,- / S: 289,-
Torsk, laks, fennikel, reker og grønnsaker julienne. Serveres med brød og smør. M, S, Sk, F, H, R, BM
SCAMPI PIL PIL L: 229,- / S: 279,-
8 eller 12 marinerte scampi med fersk chili, hvitløk, vårløk og lime. Serveres med brød og smør.Sk, M, Se, H, R, BM


hovedretter
SPARERIBS Enkel 378,- / Dobbel 458,-
Husets BBQ saus, honeymustard/vinaigrette og toppet med sesamfrø. Servert med husets maiskrem og pommes. So, Ses, Se, M
ENTRECÔTE 250G 405,-
Syltet sjalottløk, café de Paris smør, tomat, pastinakkpuré og pommes frites. M, F, Se
INDREFILET AV OKSE 180g 425,-
Sopp, grønnsaker, små plommetomater, bearnaise og småpoteter. E
DET PIRRER PÅ TUNGA 375,-
Kylling marinert med Hvaler honning og piri piri, chermoula og grillet maiskrem. So, M, E
KREMEDE BLÅSKJELL 279,-
Med hvitvin, hvitløk, urter, brød og smør. M, H, R, BM, B
ASIATISK TORSK 385,-
Torsk med asiatisk glasering, wokkede grønnsaker, shiso blader og granateple. So, F, Bl, Ses
SOMMERENS GLADLAKS 405,-
Krydret laks med quinoa salat, bok choy og sitrus dressing. So, F, M, H, Se, P
ASIATISK BIFFSALAT AV INDREFILET 180g 425,-
Servert med pasta, edamamebønner, shi-me-gi sopp, gulrot julienne, rettich og ramen saus. So, H, E
BIFFSNADDER 180g 389,-
Salat, paprika, løk, sopp, plommetomater, bearnaise saus, honeymustard/vinaigrette og småpoteter. E, Se
EXTRA SAUS/DIP 42,-
Bearnaise E
Barbeque saus So
Café de Paris M
Chipotle majones E
Aioli E
Majones E
Chilimajones E
Bacon majones


hamburger
KLASSISK HAMBURGER 200g 243,-
Chipotledressing, salat, tomat, rødløk og ost. Se, M, E, H
BACON SUPREME BURGER 200g 253,-
Røkt baconmajones, ost, bacon, løk, salat, bananpepper, tomat og karamellisert løk. M, Se, E, H
SØT OG STERK BURGER 200g 253,-
Fermentert chilimajones, ost, karamellisert løk, syltet delikatesseløk, salat og jalapenos. (Kan også fås ekstra sterk 🌶). E, H
HALLOUMIBURGER (VEGETAR) 242,-
Koreansk hummus, honning og sennepssaus, salat, tomat og løk.Se, M, H
PANERT FISKEBURGER 220g 252,-
Remulade, salat, syltet delikatesseløk, dill agurk og julienne grønnsaker. H, F, E, Su
EKSTRA TIL BURGEREN / Add extra
Ekstra Burger 69,-
Pommes frites 42,-
Søt potet 55,-
Bacon 25,-
Ost M 25,-


pizza
4 BLEGEN Byens favoritt L:152,- / M: 273,- / S: 356,-
Marinert biffkjøtt, skinke, salami, hakket bacon og pepperoni. Toppes med cayenne. M, H
10 VESTERØY L: 139,- / M: 257,- / S:344,-
Kjøttboller, skinke, salami, rødløk og fersk paprika. M, H
12 STJERNEN´S SLAGSKUDD L: 148,- / M: 269,- / S: 354
N`duja, salami, bakt paprika, rødløk, sitrus, gruyére med eller uten ananas. M, H
13 PEPPERONI L: 139,- / M: 257,- / S: 344,-
Pepperoni, salami og fersk paprika, med eller uten ananas.
M, H
16 FAVORITT L:148,- / M: 269,- / S:354,-
Kjøttboller, skinke, marinert biffkjøtt, salami, pepperoni, sjampinjong, med eller uten ananas. M, H
19. BARNEPIZZA L: 123,- M: 219,- S: 323,-
Ost, skinke eller pepperoni. Children’s choice: cheese, ham or pepperoni. M, H
28 FFK-PIZZAEN L: 143,- / M: 259,- / S: 349,-
Kjøttboller, marinert biffkjøtt, tomat, rødløk, fersk sjampinjong, ananas og oregano. M, H
34 BIFFSNADDER L: 148,- / M: 269,- / S: 354,-
Marinert biffkjøtt, mais, fersk paprika, sjampinjong, og rødløk. På toppen av pizzaen legger vi pommes frites og den serveres med bearnaisesaus ved siden av. E, M, H
35 VEGETAR L: 138,- / M: 246,- / S: 334,-
Smakfull med tomat, løk, oregano, brie, bakt paprika, fersk sjampinjong, purre og frisk hvitløk. Pesto på toppen. M, H, P
36 KYLLING TANDOORI L: 138,- / M: 246,- / S: 334,-
Marinert kylling, løk, mais, jalapeno og purreløk. M, H
37 Kjøkkensjefens signatur L: 148,- M: 269,- S: 354,-Kjøkkensjefens hemmelige BBQ saus, Marinert biffkjøtt, bacon, marinert kylling, rødløk, paprika, fersk sopp og purre. M, H, So
SAUS VED SIDEN AV 42,-
Tomatsaus
Pesto
Bearnaise
Rømmedressing
Dressing
E, M, P (Pesto)
Glutenfrie pizza kan fås i medium størrelse


Barnemeny
PØLSE 99,-
Med pommes frites. S, M, Se
BARNEPIZZA 123,-
Med skinke eller pepperoni. H, M
BARNEBURGER 129,-
Plain burger med pommes frites. H
PASTA BOLOGNESE 119,-
Serveres med brød og smør. S, H, R, BM

dessert
LUN EPLEKAKE 139,-
Vaniljeis, bær og krem. E, M, PN, H
KARAMELLKAKE 169,-
På kjøkkensjef Anders sin måte. M, E, PN, (Spor av gluten)
CRÈME BRÛLÉE 159,-
Servert med ferske bær og sorbet. E, M
NEMESIS KONFEKTKAKE 159,-
Serveres med mintis. E, So, H, M (Spor av gluten)
Is eller sorbet 42,-/72,-/102,-
1, 2 eller 3 kuler. Vaniljeis, jordbæris, sjokoladeis, pistasj, mintis, rabarbrasorbet og bjørnebærsorbet. E, M, PN, PS

allergener
S – Selleri – Celery
E – Egg
F – Fisk – Fish
L – Lupin
M – Melk – Milk
Se – Sennep – Mustard
Ses – Sesam – Sesame
Su – Sulfit
Sk – Skalldyr – Shellfish
So – Soya – Soy
B – Bløtdyr – Mollusks
H – Hvete – Wheat
BM – Byggmalt- Barley malt
R – Rug – Rye
V – Valnøtter – Walnuts
P – Pinjekjerner – Pine nuts
PN – Peanøtter – Peanuts
PS – Pistasj – Pistachio

ÅPNINGSTIDER:
Mandag-Torsdag: 11:00-22:00
Fredag: 11:00-03:00
Lørdag: 12:00-03:00
Søndag: 12:00-21:00
Storgata 13, 1671 Fredrikstad | Tlf. 69 30 03 00 Booking email booking@bergmanns.no
Andre henvendelser peter@bergmanns.no
En del av serveringsgruppen.no