Fines herbes, Staple food, Tableware, Table, Ingredient, Window, Recipe, Bottle, Cuisine

Vår meny

lunsj

Serveres frem til kl. 15.00

OMELETT MED OST OG SKINKE 209,-
Servert i panne med salat, brød og smør. E, M, Se, H

KARBONADESMØRBRØD 209,-
Stekt egg, karamellisert løk, salat og majones. E, H

COWBOYLUNSJ 239,-
Tomatbønner, egg, bacon, karbonade, pommes frites og salat. Serveres med brød og smør. E, M, H, BM

KYLLING OG BRIE SMØRBRØD 209,-
Salat, valnøtter, balsamico og aioli. E, M, H, V

SMØRBRØD MED HALLOUMI 209,-
Servert med avokado, salat, tomat, syltet rødløk, balsamico og aioli. E, M, H

SMØRBRØD MED AVOKADO OG FETA 209,-
Salat, aioli, avokado, fetaost, granateple og vårløk. H, E, M

SERVITØRENS FAVORITTLUNSJ 229,-
Grillet toast med Gruyére, oksekjaker, karamellisert løk og syltet løk. Servert med salat og sprø potetflak. H, Su, S, So, M

STJERNESKUDD 279,-
Dampet og paneret rødspettefillet på toast. Servert med reker, asparges og dansk remulade. H, E, F, Sk, Se, BM 

Food, Table, Tableware, Recipe, Ingredient, Flower, Garnish
Staple food, Tableware, Recipe, Dishware, Ingredient

nordic fushion

Alle bowls kommer med en base på kål, spinat, salat og ponzu.

KYLLING BOWL 229,-
Marinert kylling, edamamebønner, koreansk hummus, syltet delikatesseløk, avokado, wasabierter, syrlig honingglasert rødkål og shi-me-gi sopp. Toppet med lime. H, So

FETA OG KYLLING BOWL (kan også fås i lavkarbo) 239,-Marinert kylling, fetaost, edamamebønner, syltet delikatesseløk, avokado, kikerter, wasabierter og syrlig honningglasert rødkål. Toppet med lime. M, H, So

VEGAN BOWL (VEGAN) 219,-
Edamamebønner, koreansk hummus, plommetomater, kikerter, syltet delikatesseløk, gulrot julienne, avokado, wasabierter og shi-me-gi sopp. Toppet med lime og vårløk. H, So

CRISPY STEAM BUNS 199,-
Fylt med langtidsbraissert oksekjake og grønnkål.
H, S, Su, So

Wine glass, Food, Tableware, Table, Stemware, Ingredient, Recipe, Dishware

salater

CÆSARSALAT  239,-
Kylling, bacon og parmesan. Servert med brød og smør. E, M, Se, F, H, R, BM

SVARTKYDRET KYLLINGSALAT  234,-
Valnøtter, bakt paprika, tørkede tomater, syltet rødløk, honning og sennepsvinaigrette. Serveres med brød og smør. Se, H, R, BM, V

Staple food, Tableware, Ingredient, Table, Recipe, Plate, Flower, Dishware, Vase

forretter

Serveres hele dagen

CARPACCIO AV ANGUS 205,-
Wasabikrem, ristede pinjekjerner, parmesan og ristet panco. H, M, E, P

GRAVET ØRRET MED URTELOKK 179,-
Servert med sennepssaus og rugbrød. E, M, F, Se, R

Beetroot carpaccio in Kampot

småretter

BIFFSANDWICH 279,-
Indrefilet med cheddar, majones, karamellisert løk, salat, bearnaise saus og pommes frites. M, H, R, BM, E

REKESMØRBRØD 269,-
Servert med lime, salat, dill, majones og urtedressing. E, M, Sk, H, BM

FRANSK LØKSUPPE 189,-
Klassisk løksuppe med parmesan gratinert toast. Serveres med brød og smør. M, S, Su, H, R, BM

STORGATA 13’S BERØMTE CLUB SANDWICH 259,-
Kylling, bacon, tomat, aioli, avocado og salat. E, H, BM

KREMET PASTA CARBONARA 239,-
Kremet pasta, parmesan og bacon. Toppes med vårløk. Serveres med brød og smør. S, M, E, H, R, BM

PASTA BOLOGNESE 234,-
Toppet med parmesan og vårløk. Serveres med brød og smør. S, M, H, R, BM

KREMET FISKESUPPE L: 199,-  / S: 289,-
Torsk, fennikel, reker og grønnsaker julienne. Serveres med brød og smør. M, S, Sk, F, H, R, BM

SCAMPI PIL PIL L: 229,- / S: 279,-
8 eller 12 marinerte scampi med fersk chili, hvitløk, vårløk og lime. Serveres med brød og smør. Sk, M, Se, H, R, BM

Leaf vegetable, Food, Tableware, Ingredient, Table, Recipe, Seafood, Dish, Cuisine
Food, Tableware, Ingredient, Recipe

hovedretter

SPARERIBS Enkel 358,- / Dobbel 438,-
Husets BBQ saus og toppet med sesamfrø. Servert med husets maiskrem og pommes. So, Ses, Se, M

ENTRECÔTE 250G 405,-
Syltet sjalottløk, café de Paris smør, tomat, pastinakkpuré og pommes frites. M, F, Se

POSJERT TORSK 375,-
Potetpure, honningglasert rødkål, urteolje og sitrusskum. M, F, H, So

INDREFILET AV OKSE 180g 425,-
Sopp, grønnsaker, små plommetomater, bearnaise og småpoteter. E

PROVANCE MARINERT LAMMEFILET MED URTESKORPE 387,-
Servert med , Anna potet og lammesjy. Se, H, Su, M

SPRØSTEKT ANDEBRYST 435,-
Pastinakkpure, kryddermarinerte pærer, cumberlandsaus og
potet Anna. Su, M

BIFFSNADDER 180g 389,-
Salat, paprika, løk, sopp, plommetomater, bearnaise saus og småpoteter. E, Se

EXTRA SAUS/DIP42,-
Bearnaise E
Barbeque saus So
Café de Paris M
Chipotle majones E
Aioli E
Majones E
Trøffel majones E

Fines herbes, Food, Tableware, Ingredient, Recipe, Cuisine, Dish
Fines herbes, Staple food, Tableware, Table, Ingredient, Window, Recipe, Bottle, Cuisine

hamburger

KLASSISK HAMBURGER 200g 239,-
chipotledressing, salat, tomat, rødløk og ost. Se, M, E, H

BACON SUPREME BURGER 200g 248,-
Røkt baconmajones, ost, bacon, løk, salat, bananpepper, tomat og karamellisert løk. M, Se, E, H

VILT BURGER AV HJORT 279,-
Salat, tyttebærkrem, kremet viltsaus, bacon og vårløk. H, M, Se, S

HALLOUMIBURGER (VEGETAR) 238,-
Koreansk hummus, honning og sennepssaus, salat, tomat og løk. Se, M, H

PANERT FISKEBURGER 220g 248,-
Remulade, salat, syltet delikatesseløk, dill agurk og julienne grønnsaker. H, F, E, Su

EKSTRA TIL BURGEREN
Ekstra Burger 69,-
Pommes frites 39,-
Søt potet 55,-
Bacon 25,-

Ost M 25,-

EXTRA SAUS/DIP 42,-
Bearnaise E
Barbeque saus So
Café de Paris M
Chipotle majones E
Aioli E
Majones E
Trøffel majones E

Staple food, Tableware, Bun, Ingredient, Recipe, Sandwich, Hamburger, Cuisine
Staple food, Ingredient, Recipe, Cooking

pizza

4 BLEGEN Byens favoritt L:152,- / M: 273,- / S: 356,-
Marinert biffkjøtt, skinke, salami, hakket bacon og pepperoni. Toppes med cayenne. M, H

10 VESTERØY L: 139,- / M: 257,- / S:344,-
Kjøttboller, skinke, salami, rødløk og fersk paprika. M, H

12 STJERNEN´S SLAGSKUDD L: 148,- / M: 269,- / S: 354
N`duja, salami, bakt paprika, rødløk, sitrus, gruyére med eller uten ananas. M, H

13 PEPPERONI L: 139,- / M: 257,- / S: 344,-
Pepperoni, salami og fersk paprika, med eller uten ananas.
M, H

16 FAVORITT L:148,- / M: 269,- / S:354,-
Kjøttboller, skinke, marinert biffkjøtt, salami, pepperoni, sjampinjong, med eller uten ananas. M, H

28 FFK-PIZZAEN L: 143,- / M: 259,- / S: 349,-
Kjøttboller, marinert biffkjøtt, tomat, rødløk, fersk sjampinjong, ananas og oregano. M, H

34 BIFFSNADDER L: 148,- / M: 269,- / S: 354,-
Marinert biffkjøtt, mais, fersk paprika, sjampinjong, og rødløk. På toppen av pizzaen legger vi pommes frites og den serveres med bearnaisesaus ved siden av. E, M, H

35 VEGETAR L: 138,- / M: 246,- / S: 334,-
Smakfull med tomat, løk, oregano, brie, bakt paprika, fersk sjampinjong, purre og frisk hvitløk. Pesto på toppen. M, H, P

36 KYLLING TANDOORI L: 138,- / M: 246,- / S: 334,-
Marinert kylling, løk, mais, jalapeno og purreløk. M, H

37 Kjøkkensjefens signatur L: 148,- M: 269,- S: 354,-Kjøkkensjefens hemmelige BBQ saus, Marinert biffkjøtt, bacon, marinert kylling, rødløk, paprika, fersk sopp og purre. M, H, So

SAUS VED SIDEN AV 42,-
Tomatsaus
Pesto
Bearnaise
Rømmedressing
Dressing
E, M, P (Pesto)

Glutenfrie pizza kan fås i medium størrelse

Food, Ingredient, Tableware, Recipe, Cuisine, Dish
Food, Ingredient, Tableware, Recipe, Cuisine, Dish, Plate

Barnemeny

PØLSE 99,-
Med pommes frites. S, M, Se

BARNEPIZZA 123,-
Med skinke eller pepperoni. H, M

BARNEBURGER 129,-
Plain burger med pommes frites. H

PASTA BOLOGNESE 119,-
Serveres med brød og smør. S, H, R, BM

Fast food, Baked goods, Pizza cheese, Tableware, Recipe, Ingredient, Plate

dessert

LUN EPLEKAKE 139,-
Vaniljeis, bær og krem. E, M, PN, H

KARAMELLKAKE 169,-
På kjøkkensjef Anders sin måte. M, E, PN, (Spor av gluten)

CRÈME BRÛLÉE 159,-
Servert med ferske bær og sorbet. E, M

OREO A LA BERGMANNS 159,- 
Serveres med saltkaramel is. E, So, H, M (Spor av gluten)

IS ELLER SORBET 42,-/72,-/102,-
1, 2 eller 3 kuler. Vaniljeis, jordbæris, sjokoladeis, pistasj, salt karamell, rabarbrasorbet og bringebærsorbet. E, M, PN, PS

Ice cream, Frozen dessert, Dairy product, Food, Tableware, Ingredient, Serveware, Gelato, Dishware

allergener

S – Selleri – Celery
E – Egg
F – Fisk – Fish
L – Lupin
M – Melk – Milk
Se – Sennep – Mustard
Ses – Sesam – Sesame 
Su – Sulfit 
Sk – Skalldyr – Shellfish 

So – Soya – Soy
B – Bløtdyr – Mollusks 
H – Hvete – Wheat 
BM – Byggmalt- Barley malt 
R – Rug – Rye 
V – Valnøtter – Walnuts 
P – Pinjekjerner – Pine nuts
PN – Peanøtter – Peanuts
PS – Pistasj – Pistachio

Table

ÅPNINGSTIDER:

Mandag-Torsdag: 11:00-22:00

Fredag: 11:00-03:00

Lørdag: 12:00-03:00

Søndag: 12:00-21:00

Storgata 13, 1671 Fredrikstad | Tlf. 69 30 03 00 Booking email booking@bergmanns.no
Andre henvendelser peter@bergmanns.no